Novosti

7. ožujka 2021.

87. godišnja skupština DVD-a Tužno

87. skupština DVD-a Tužno
87. skupština DVD-a Tužno

U subotu 20.02.2021. u prostorijama Vatrogasnog doma Tužno održana je redovna izborno izvještajna skupština Dobrovoljnog Vatrogasnog društva Tužno uz pridržavanje svih epidemioloških mjera koje je propisao stožer civilne zaštite.

Skupštinu je otvorio predsjednik društva Stjepan Dumbović pozdravivši sve članove DVD-a, dok su nažalost gosti i članovih prijateljskih društava izostali zbog trenutne epidemiološke situacije.

Održana skupština bila je izborna te su izabrani predstavnici društva. Uz to, jednogalsno je usvojen i novodoneseni Statut koji izabranim predstavnicima daje mandat od 5 godina.

Izabrani predstavnici društva su kao predsjednik Stjepan Dumbović, zamjenik predsjednika Mario Hosni.

Kao zapovijednik izabran je Davor Grđan, a Miroslav Biškup izabran je kao kao zamjenik zapovijednika. Siniša Hajsok izabran je kao tajnik, Miljenko Biškup kao blagajnik, a Marinko Kralj kao spremištar.

87. skupština DVD-a Tužno
87. skupština DVD-a Tužno

Podnijeta su izvješća Upravnog odbora o radu društva, Nadzornog odbora, Verifikacijske komisije i Izvješće o financijsko materijalnom poslovanju, koja su usvojena jednoglasno.

U nastavku su priloženi novodeoneseni Statut, Financijski plan, Plan rada , Balagajničko izvješće i izviješća Upravonog i Nadzoornog odbora.

Plan rada 2021.

Financijski plan 2021.

Izvješće Upravnog odbora 2020.

Izvješće Nadzornog odbora 2020.

Statut

Blagajničko izvješće 2020.

Novosti